Skip to main content

Hoe we werken

Wij plakken geen pleisters om het bloeden tegen te gaan, maar ontwerpen nieuwe manieren van werken voor het sociaal domein die eenvoudig, simpel toepasbaar en soms radicaal anders zijn.

1. Waar het om gaat

Daarbij beginnen we áltijd mét degene waar het om gaat: de inwoner, klant, ervaringsdeskundige. We verdiepen ons in wie zij zijn, wat zij verwachten en nodig hebben – en gebruiken hun wijsheid.

2. Het proces: hoe/waarom zo?

In de volgende stap verdiepen we ons ook in het proces. Waarom werkt het zoals het nu werkt? Hoe werkt de uitvoering? Waarom zo? Dat noemen we een ‘processcan’.

Samen leidt dat tot heel veel ideeën over wat er anders kan, hoe dat anders kan, en welke oplossing past bij de inwoner én de uitvoeringsorganisatie.

3. De oplossing & implementatie

Ons werk stopt niet bij het verzinnen van een nieuwe oplossing. We passen deze ook samen met onze klanten toe. We helpen mee in de uitvoering en zorgen dat het werkt en dat het klopt. We helpen dus met het implementeren van oplossingen wanneer en zolang als dat nodig is.

4. Alles voor iedereen

Wij houden onze oplossingen niet onder onze eigen vleugels, maar maken ze publiek beschikbaar. We brengen onze innovaties onder in het publieke domein, zodat de verandering door de maatschappij kan worden doorgezet.

Met deze manier van werken ontwikkelden we diverse producten en projecten.

Bekijk ons werk