loading

Loading...

Hoe we werken


We vertellen u graag wat meer over hoe we werken. Dat kunt u hieronder lezen, maar kunnen nog veel meer mooie voorbeelden geven, en onze aanpak afstemmen op wat u nodig heeft. Dus als u meer wilt weten, neem dan vooral even contact op of kom langs op ons kantoor in Leusden!


Ontwerpen

Ons uitgangspunt: hoe zou iets moeten werken?

Wij plakken geen pleisters om het bloeden tegen te gaan, maar ontwerpen ‘from scratch’ nieuwe werkwijzen die eenvoudig, simpel toepasbaar en soms radicaal anders zijn.

Lees hier meer over onze innovaties.

Veranderen

Niet alleen verzinnen, maar ook doen.

Ons werk stopt niet bij het verzinnen van een nieuwe oplossing. We passen deze ook samen met onze klanten toe. We helpen mee in de uitvoering en zorgen dat het werkt en dat het klopt.

Lees hier bijvoorbeeld hoe we met gemeenten innoveren in de werkwijze rond parttime werk, en dat ook met hen implementeren.

Doorzetten

Oplossingen voor en van de publieke zaak

Wij houden onze oplossingen niet onder onze eigen vleugels, maar maken ze publiek beschikbaar. We brengen onze innovaties onder in het publieke domein, zodat de verandering door de maatschappij kan worden doorgezet.

Lees hier bijvoorbeeld hoe we Surplus ontwikkelden, en de oplossing een plek gaven bij de NVSI.

Design

Goed ontworpen communicatiemateriaal

We stoppen niet bij verzinnen, maar gaan verder met het verwerken van inzichten in materiaal waar u mee verder kunt. Communicatiemateriaal, infographics en goede teksten en documenten.

Lees hier de belevingsmodules die we maakten voor het ministerie van SZW en het UWV, en bekijk de procesvisuals die klanten meer inzicht geven in de processen van gemeente en UWV.