loading

Loading...

Single Story (Opiniestuk Nederlands Dagblad, 04-12-2018)

De directie was te veel met zichzelf bezig, investeerde weinig in goede communicatie met het personeel en had weinig oog voor organisaties waarmee werd samengewerkt. Dat was in een notendop de conclusie van mijn onderzoek naar een serie reorganisaties binnen een gemeente, jaren terug.

De directie was te veel met zichzelf bezig, investeerde weinig in goede communicatie met het personeel en had weinig oog voor organisaties waarmee werd samengewerkt. Dat was in een notendop de conclusie van mijn onderzoek naar een serie reorganisaties binnen een gemeente, jaren terug.

Vorig jaar ging ik samenwerken met de toenmalig directeur van die gemeente. Hij bleek bijzonder vriendelijk en sensitief, vol aandacht voor de mensen met wie hij werkt. Een feest om mee samen te werken.

Meer lezen? Zie https://www.nd.nl/nieuws/opinie/opinie-alle-afrikaanse-jongemannen-willen-naar.3207693.lynkx

Share This